Afrit 22 is verhuisd! Naar Afrit 46…

MartijnAfrit 22 Nieuws3 Comments

Koffie bij Afrit 22

Ineens ging het snel. Een kleine maand geleden ging ik met OndernemersRijk kijken naar een pand op de Vutter in Den Bosch. Een pand waar we samen kunnen werken, maar waar ook ruimte is voor een eigen kantoor. Voor mijn gevoel was ik toe aan die volgende stap. Het thuiswerken ben ik een beetje ontgroeid.

Op De Bloemendaal 10 bruiste het van de energie bij de eerste bezichtiging. Heerlijk om al die ondernemers bij elkaar te hebben en te merken dat iedereen enthousiast is. Er werd gepraat over nieuwe samenwerkingen, gave projecten, borrels met presentaties. Ik was enthousiast en zag mezelf al zitten daar.

Van Afrit 22 naar Afrit 46

Afgelopen weekend ben ik verhuisd. Van Afrit 22 naar Afrit 46. Natuurlijk verandert de naam van mijn bedrijf niet. Alleen de locatie is anders, hopelijk is het niet al te verwarrend. Voor alle zekerheid een kaartje met de nieuwe locatie:

15 tot 30 minuten reistijd

Voor het eerst sinds anderhalf jaar heb ik weer reistijd. Ik sta ‘s ochtends op en ga naar mijn kantoor. Als je me dat bij de oprichting van Afrit 22 vertelde had ik je keihard uitgelachen. Nu zit ik voor de tweede dag te werken op mijn eigen kantoor en ik moet zeggen dat ik reistijd echt weer fijn vind. Vanmorgen vroeg stond ik in de keuken mijn bammetjes te smeren en mijn tas in te pakken en vijftien minuten later was ik ‘op de zaak’. Mijn kantoor, mijn domein, Afrit 22 is verhuisd naar Afrit 46.

Voor verse koffie moet je bij mij zijn

Ik blijf een koffie fan. Bij mij vind je dus geen Senseo of andere instant koffie. Nee, ik sta ‘s ochtends extra vroeg op om verse bonen te maken waar ik die dag mee vooruit kan. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn bezoek. Dus heb je zin om een kijkje te komen nemen in mijn nieuwe onderkomen en een lekker kop koffie te drinken? Dan ben je bij deze van harte welkom!

Wil je meer zien van Afrit 22? Volg dan onze foto’s op Facebook:

3 Comments on “Afrit 22 is verhuisd! Naar Afrit 46…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge