BroedWeekend brengt innovatieve Bossche ondernemers samen

MartijnAfrit 22 Nieuws1 Comment

Broed Weekend

Broedweekend

Den Bosch  heeft er een nieuw ondernemersinitiatief bij: BroedWeekend. Tijdens dit evenement kunnen startende en bestaande ondernemers uit de regio Den Bosch samen hun innovatieve ideeën of ambities delen en deze in een weekend omvormen tot een succesvolle onderneming. Het eerste BroedWeekend vindt plaats op 16, 17 en 18 mei 2014.

BroedWeekend wordt georganiseerd door tien waanzinnig knappe Bossche ondernemers die het innovatieve karakter van de stad een boost willen geven. Deelnemers aan het BroedWeekend werken in drie dagen tijd hun idee, droom of ideaal uit. Dit doen ze door samen met de andere deelnemers en adviseurs die door het Broedweekend worden aangeboden aan hun ondernemersplan te werken.

Ondernemers, start ups of studenten die woonachtig zijn in de regio Den Bosch en een idee hebben, kunnen zich inschrijven via www.broed.nu. Alle ideeën met betrekking tot producten en diensten zijn welkom, denk hierbij aan ideeën voor een internetonderneming, een app, een evenement, een film of een maatschappelijk en/of duurzaam idee.

Het beste idee van (regio) Den Bosch

Een deskundige jury bestaande uit succesvolle Bossche ondernemers kiest aan het einde van het weekend het beste idee van Den Bosch. De winnaar van het BroedWeekend gaat naar huis met een jaar lang ondersteuning bij het uitwerken van hun droom, zoals werkplekken, coaching, kantoorsupport en toegang tot financiering.

Brede steun

Het BroedWeekend wordt onder meer gesponsord door Rabobank, OndernemersLiftplus en Ondernemersrijk en gesteund door FC Den Bosch en BrandLoyalty.

Huub Dormans van Ondernemersliftplus:

Wij geloven in het talent van mensen en wil dit laten uitgroeien tot succesvol ondernemerschap. Het BroedWeekend is voor ons een evenement waar onze sleutelwoorden ‘ondernemende geest, geloof in eigen kunnen en open staan voor samenwerking’ worden gestimuleerd en daarom zijn wij  hier sponsor van.

www.broed.nu 

One Comment on ““BroedWeekend brengt innovatieve Bossche ondernemers samen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge