Het beste van Afrit 22: De 2013 editie

MartijnAfrit 22 NieuwsLeave a Comment

Best of Afrit 22

Leuk om aan het begin van het nieuwe jaar terug te kijken naar vorig jaar. Wat ging er goed? Wat ging er minder goed en kan verbeterd worden?

Op de 31 december heb ik 2013 samengevat voor Afrit 22. Op de eerste dag van het nieuwe jaar heb ik in hele grote lijnen mijn plannen voor het komende jaar uit de doeken gedaan.

Met dit artikel wil ik nog heel even terug naar vorig jaar met de 10 best gelezen artikelen.

Het beste van Afrit 22

Het artikel dat ik in april schreef over het maken van een goede Facebook omslagfoto is het best gelezen artikel op heel de website. Oorspronkelijk geschreven voor 42bis en later ook hier geplaatst.

De laatste tijd krijg ik ze weer steeds meer binnen. En, op een uitzondering na, krijgen ze allemaal dezelfde behandeling. Onpersoonlijke LinkedIn uitnodigingen. LinkedIn uitnodigingen van onbekenden zonder tekst en uitleg. Eens kijken of ze in 2014 iets geleerd hebben.

Ook de Twitter handleiding voor beginners bleek erg populair. Oorspronkelijk geschreven voor DMmediaplein, maar in geactualiseerde en aangepaste vorm ook hier erg vaak gelezen. Met name “Account aanmaken en luisteren“,  “Zoeken en lijsten” en “De eerste tweet” werden goed ontvangen.

Social media wise kan ik me geen leven voorstellen zonder Hootsuite. Mijn dashboard voor bijna al mijn social media activiteiten. 7 Redenen waarom je Hootsuite zou moeten gebruiken.

Voor wie ben je nu eigenlijk zo hard aan het werken? Heb jij wel enig idee wie jouw ideale klant is? Als je aan de gang gaat met content marketing is het maken van een doelgroepanalyse ontzettend belangrijk.

Schrijven voor Twitter. Een vak apart. Daarom heb ik hier 10 tips verzameld waarmee jij succesvoller kunt schrijven voor Twitter.

Het mag duidelijk zijn dat ik blog. Maar waarom eigenlijk? Die vraag word me vaak gesteld en daarom verwijs ik tegenwoordig vaak naar het artikel met daarin 9 redenen waarom ik blog.

Toen ik startte met het Afrit 22 avontuur had ik twee Twitteraccounts. Een persoonlijke (mbloksma) en een zakelijke (afrit_22). In dit artikel heb ik mezelf de vraag gesteld of dat wel nodig is. Is het niet veel makkelijker om één account bij te houden?

Voor het komend jaar

Het eerste artikel voor 2014 heb ik al geschreven. Een voorbode voor wat komen gaat: Een zoektocht naar meer geluk met Afrit 22. Daarnaast wil ik me dit jaar nog meer gaan focussen op bloggen. Praktische artikelen over alles wat te maken heeft met het schrijven van blogs.

Heeft jouw favoriete artikel de lijst niet gehaald? Laat het me weten in de reacties! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge