Mijn drie woorden voor 2014

MartijnAfrit 22 NieuwsLeave a Comment

Rolling the dice

Het was me nog nooit eerder opgevallen. Maar eind vorig jaar en begin dit jaar zag ik op een aantal van mijn favoriete blogs artikelen met dezelfde naam voorbij komen: “My three words for 2014″.

Ik had ze nog nooit eerder gezien, maar toen ik verder las blijkt dat al jaren een traditie te zijn bij bloggers.

Voornamelijk Engelstalige.

Chris Brogan doet het bijvoorbeeld al sinds 2006.

Alternatieve voornemens

Voor dit jaar heb ik wel een aantal voornemens, maar het lijkt me leuk om ze voor dit jaar eens aan te vullen met deze 3 woorden.

Woorden die een actie oproepen. Triggers om me aan voornemens te houden.

Waarom drie? Geen idee, maar ik vind het een mooi aantal. Drie acties waar ik me dit jaar op moet concentreren.

Hier zijn ze dan

Mijn drie woorden voor 2014:

Balans: Dit heb je misschien al voorbij zien komen in één van mijn vorige posts. Ik wil op zoek naar meer balans. Op meerdere vlakken. Ten eerste wil ik werk/privé nog meer in balans brengen. Daarnaast moet ook mijn gewicht meer in balans komen met mijn lengte (mooie manier om te zeggen dat ik af moet vallen).

Spreiding: Hier heb ik veel zin in. Met spreiding doel ik op mijn inkomsten. Nu komen al mijn inkomsten uit opdrachten die ik uitvoer. Dit wil ik meer spreiden, ik wil op meerdere manieren inkomsten genereren.

Deze website heeft het afgelopen jaar bijvoorbeeld al voor een klein beetje inkomsten gezorgd door de verkoop van boeken bij Bol.com.

Daarnaast heb ik ook plannen voor een training/cursus/workshop/e-learning, geef het beestje een naam.

Twee: twee van die beestjes zonder naam staan op de planning voor dit jaar. Ik zit nog wat te worstelen met de vorm, maar er gaan dit jaar twee producten komen die voor passief inkomen gaan zorgen. Voor de spreiding.

Wat zijn jouw drie woorden?

Daar ben ik echt benieuwd naar! Welke drie woorden zijn jouw triggers voor dit jaar? Je kunt ze hieronder delen als reactie, maar je kunt er ook over bloggen en vervolgens de link hieronder delen. Ik kan niet wachten om jouw drie woorden te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge