Wat deze danser heeft geleerd over bloggen

MartijnBloggen, Featured1 Comment

156183_1618158326268_3295273_n

Dansen was ooit mijn lust en mijn leven. Als ik ergens mijn ei in kwijt kon dan was dat in dansen. Alweer bijna 3 jaar geleden hing ik mijn dansschoenen aan de wilgen en ben cold turkey afgekickt. Ik ben nooit meer naar een wedstrijd gaan kijken, maar af en toe mis ik het wel.

Ik deed aan stijldansen. En dat deed ik met mijn danspartner zowel individueel als in teamverband. Samen deden we mee aan nationale en internationale wedstrijden. Super veel mee gemaakt en super veel geleerd.

EK Moskou 2008

Één van de leukste wedstrijden die ik ooit heb gedanst waren de Europees Kampioenschappen in Moskou. Hier kijk ik met hele warme gevoelens op terug. We kwamen niet ver, maar het was een toffe ervaring.

Topsport vereist training

Hoewel dansen nooit als topsport is erkend dachten wij daar anders over. Hierboven zag je waarom. En topsport vereist keihard trainen. Dansers onder elkaar hadden er ook een gezegde voor.

  • 1 week niet trainen ziet niemand
  • 2 weken niet trainen zie je zelf
  • 3 weken niet trainen ziet iedereen

Ook bloggen vereist training

En niet alleen bloggen, maar schrijven in het algemeen. Als je een betere schrijver wilt worden. Of in mijn geval blogger, dan zul je zoveel mogelijk moeten schrijven. Daarom ben ik ervan overtuigd dat je het woord ‘trainen’ hierboven eenvoudig kunt vervangen door ‘schrijven’.

  • 1 week niet schrijven ziet niemand
  • 2 weken niet schrijven zie je zelf
  • 3 weken niet schrijven ziet iedereen

En aangezien ik net 3 weken op vakantie ben geweest heb ik weer wat training in te halen. 

One Comment on ““Wat deze danser heeft geleerd over bloggen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge