Inspiratie zit achter een garagedeur

MartijnBloggen, Featured4 Comments

Grafitti Kromme Palmstraat Amsterdam

Geen idee waar mijn blog vandaag over moet gaan. Ik ben nu mijn tweede zin aan het typen, maar ik heb geen idee waar dit naar toe gaat. Moet mijn blog wel een doel hebben? Kan ik niet gewoon een blog schrijven om mensen te inspireren om ook te schrijven als het onderwerp niet bekend is. Of heb ik nu stiekem toch een doel te pakken?

Like clockwork

Mijn gedachten dwalen af net als mijn ogen die het scherm inruilen voor het raam. Zoals elke niet-winterse ochtend gaat de garage deur open. Tergend langzaam, maar het is zo spannend dat ik aandachtig blijf kijken.

Van onder tot boven wordt bekend wat er deze ochtend achter de deur staat. Zwarte Scapino slippers met witte sokken. Harige benen en een crème kleurige badjas (het kan ook smerig wit zijn). Hij heeft zich zelf overtroffen dit keer.

Een hondenleven

Het gebaar met zijn hand was genoeg. De hond die ook heeft staan wachten op de garage deur schoot naar buiten alsof hij gelanceerd werd. En terwijl de hond zijn ding doet in het gras steekt de badjas zijn eerste sigaret van de dag op.

Na 3 sigaretten was het genoeg. Hij riep de hond die gehoorzaam de garage weer in sprintte. Tergend langzaam werd de man van boven tot onder weer onzichtbaar. Crème kleurige badjas (het kan ook smerig wit zijn) harige benen en witte sokken in zwarte Scapino slippers. 

4 Comments on “Inspiratie zit achter een garagedeur”

  1. Pingback: 6 vragen aan…Martijn | eTZEtera...

  2. Pingback: 6 vragen aan…Martijn Bloksma | eTZEtera...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge