Kom! Gas erop jongen!

MartijnBloggen, FeaturedLeave a Comment

109: Runners, until the race is run... :)

“Kom! Gas erop jongen!” Een groep grijze, maar fitte wielrenners kwam me tegemoet rijden. Met de beste bedoeling wilden ze me aanmoedigen, maar ik had er geen boodschap aan en wandelde stug verder. Ik volg mijn eigen plan, in mijn tempo.

Zondagochtend. Met mijn hardloopkloffie door de polder in Den Bosch. Nog steeds ben ik bezig met het Start to Run programma om 5 kilometer te kunnen lopen. Inmiddels ben ik aangekomen bij les 18. Ruim over de helft.

Je moet lopen en wandelen

Tijdens de lessen wissel je stukken lopen en wandelen met elkaar af. Tijdens les 18 ben ik begonnen met 5 minuten lopen, vervolgens 2 minuten wandelen, daarna 8 minuten lopen om daarna weer 2 minuten te wandelen. En toen kwam ik de belegen wielrenclub tegen. Met alle goede bedoelingen van hun kant. Maar ik zat helemaal niet te wachten op aanmoediging.

Ik volg mijn plan

Het wandelen is namelijk onderdeel van de training. Waarschijnlijk had ik het ook gered zonder de wandelstukken, maar die 5 kilometer wil ik geleidelijk aan opbouwen. Vandaar dat ik niet van mijn plan af wilde wijken.

Geldt ook voor mijn blog

Maar ook als het mijn blog betreft hoor. Een aantal blogs waar ik voor schrijf, maar ook “collegablogs” publiceren af en toe resultaten en statistieken van hun website. Dan bekruipt mij soms een gevoel van jaloezie. Heel even maar. Dan lees ik over statistieken waar ik op dit moment alleen nog maar over kan dromen.

Maar vervolgens zie ik dat bij mij alles volgens plan verloopt. Hoe ziet jouw plan eruit? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge