Het is lunchtijd als ik honger heb

MartijnBloggen1 Comment

Preschooler Bento #149: March 3, 2009

“Voor maar $15 per dag kun je er een navigatiesysteem bij huren. Over het algemeen heb je het niet nodig hier in Costa Rica, maar het is wel gemakkelijk.” vertelde de verhuurder van onze auto. Maar wij gingen voor het avontuur en besloten om zonder navigatiesysteem op pad te gaan. Avontuur voor de reis én avontuur voor de relatie.

Alleen gemakkelijk voor de aankomsttijd

En de verhuurder had gelijk. Het was prima te doen in Costa Rica met de borden en een kaart. Voor het avontuur kan ik iedereen aanraden om zonder TomTom-achtig apparaat op pad te gaan. Maar op een gegeven moment zei ik wel tegen mijn vrouw dat ik de TomTom (zo noem ik het navigatiesysteem even) miste, omdat ik normaal gesproken precies weet hoe laat ik ergens aankom. In mijn hoofd vond ik het heel belangrijk om te weten of ik nou om 2 uur, na de lunch, of om 12 uur, voor de lunch aan zou komen.

Tijd is niet belangrijk voor de lunch

Het is vakantie Martijn. Wat boeit het nou hoe laat het is? De lunch is toch niet afhankelijk van het tijdstip? Wat nu als 1 uur het perfecte tijdstip is voor lunch. En je hebt helemaal geen honger? Dan is 2 uur misschien wel een veel geschikter moment?

Met andere woorden miste ik de TomTom helemaal niet

De input van tijd was helemaal niet interessant voor het bepalen van de lunchtijd. Mijn honger was doorslaggevend. Daarom publiceer ik vandaag ook een blog rond lunchtijd en niet om 8 uur, zoals ik normaal gesproken doe. Rond lunchtijd heb ik iets om met je te delen. Eerder op de dag had ik dat nog niet.

Laat jij je leven leiden door jouw horloge of zijn er andere krachten aan het werk? 

One Comment on ““Het is lunchtijd als ik honger heb”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge