Weet je wat gaaf zou zijn?

MartijnBloggen, FeaturedLeave a Comment

all_stars_costa_rica

Mijn hoofd zit vol ideeën. Constant zijn de radartjes aan het draaien. Elk moment van de dag. Daarom wil ik elke week een idee met jou delen. Een idee dat nog niet helemaal uitgewerkt is, maar waarvan ik het zonde vind als het niet gedeeld wordt. Deze week een idee waar mijn favoriete schoenenmerk Converse iets mee zou moeten doen. En als ze nog iemand zoeken voor de uitvoering…

Al jaren ben ik gek op de All Stars van Converse. Het liefst zou ik er heel de dag op rondlopen, maar er zijn gelegenheden waarbij ik toch een nette schoen aan moet. Maar als het even kan dan trek ik mijn All Stars aan, voor mij geen andere sneaker.

Ze gaan overal mee naar toe

Mee naar het bos, maar ook mee de stad in. Of naar een festival ergens in het land. En aangezien wij hier thuis nogal reislustig zijn gaat er ook altijd minimaal een paar All Stars mee op reis. Afgelopen jaar naar Costa Rica en vorig jaar mee naar Cuba. En af en toe is goed te zien dat de schoenen veel meemaken.

Gloednieuw mee de jungle in

Vorig jaar had ik een nieuw paar gekocht vlak voordat we naar Cuba gingen. Volgens mij heb ik zelfs een dag van te tevoren gekocht. Al aan het begin van de vakantie zouden we een wandeling gaan maken door de jungle. En aangezien het de dagen daarvoor flink geregend had moesten we ook door rivieren heen. De bruggen waren ondergelopen.

Daar gingen mijn gloednieuwe All stars.

all_stars_cuba

Schildpadden en hanging bridges

In Costa Rica zijn we zeeschildpadden gaan kijken op het strand. We waren er midden in de paringstijd, dus de schildpadden waren druk om ‘s avonds eieren te leggen. Wat een geweldig gezicht om die gigantische beesten te zien. Helaas mochten we ter plekke geen foto’s maken, maar ik heb er wel eentje achteraf kunnen maken.

Ook de hanging bridges in Costa Rica zijn een attractie waar je geweest moet zijn. 40 meter boven het regenwoud op een wiebelbrug. Niet voor de mensen met een zwak hart. Alleen voor stoere mensen. Met All Stars…

all_stars_costa_rica

Zou het daarom niet gaaf zijn

Om iemand de wereld rond te sturen met een paar All Stars. Het enige wat die persoon moet doen is dagelijks een foto plaatsen van de All Stars in die omgeving. Natuurlijk mag het best duidelijk zijn dat het om de schoenen gaat, maar het is leuker als het een onderdeel is van iets groters. Een reisverslag bijvoorbeeld.

Met een fotoserie.

365 dagen All Stars.

Met bijhorende hashtag #allstars365

Zoiets dus

Dit spookte tijdens mijn vakantie al door mijn hoofd. En elke keer als ik mijn schoenen in de gang zie staan dan moet ik er weer aan denken. Misschien is een wereldreis wel te ver gezocht. Maar wat als deze professionele blogger nu dagelijks aandacht geeft aan zijn favoriete schoenenmerk? Zou daar iets tegenover kunnen staan volgens de mensen in Weert?

Mocht er interesse zijn om een keertje te sparren over de mogelijkheden dan kan Kirsten den Drijver of 1 van haar mensen contact met mij opnemen. Lijkt me leuk om er eens een kop koffie over te drinken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge