Mexicaanse marketing met een simpel kaartje

MartijnFeatured, Marketing3 Comments

Sombrero

Vorige week was het eindelijk zo ver! We hadden samen een moment gevonden om onze trouwringen op te halen in Antwerpen. Om er een leuk dagje van te maken besloten we om op de terugweg gezellig in Breda te gaan eten. Ook praktisch, want we hadden nog een dinercheque liggen en die zijn helaas niet geldig in België. Anders waren we waarschijnlijk in Antwerpen blijven hangen.

Maar goed. Met onze trouwringen op zak gingen we naar Breda waar we thuis al een Mexicaans restaurant hadden uitgezocht. Het restaurant droeg een naam die de laatste tijd steeds vaker in het nieuws is. Vanwege de vulkaan, maar ook vanwege de moeilijk uit te spreken naam. Popocatepetl.

Een simpele ansichtkaart

Voor wie nog een restaurant zoekt in Breda. Als je van Mexicaans houdt echt een aanrader. Wij hebben er heerlijk gegeten en samen met de rekening kregen we gelijk de kans om dit te delen. Met een simpele ansichtkaart. Het enige wat we hoefden te doen was de adresgegevens invullen en aan te kruisen wat het cadeautje zou zijn. Het restaurant verstuurde de kaart.

popo

Zouden wij de enige zijn?

Die daar zo lekker gegeten hebben dat we de kaart naar ons zelf hebben gestuurd? 

3 Comments on “Mexicaanse marketing met een simpel kaartje”

 1. Pat

  Leuke actie. En dat jij het kaartje naar jezelf gestuurd hebt levert ze in dit geval alleen maar extra reclame op. Bovendien ben je een klant die terugkomt.
  De beste reclame in mijn ogen is nog steeds de mond-tot-mond-reclame en dit is een afgeleide er van om het te stimuleren. Bedankt voor het delen.
  Pat laatste post: Goed of foutMy Profile

  1. Martijn

   Bedankt voor jouw reactie Pat. Ik denk dat de actie inderdaad al meer publiciteit heeft doordat ik er over schrijf. Mooie acties moeten beloond worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge