Verleid de LinkedIn bezoekers naar jouw bedrijfswebsite

MartijnSocial Media4 Comments

adult_online_dating

Op LinkedIn kun je heel eenvoudig je bedrijfswebsite toevoegen. Ideaal natuurlijk, want je wilt ook de bezoekers van jouw LinkedIn profiel verleiden naar jouw bedrijfswebsite! Het is heel eenvoudig om zo’n bedrijfswebsite toe te voegen.

Je kunt 3 websites toevoegen

Aan je LinkedIn profiel kun je maximaal 3 websites toevoegen. Dit hoeven niet allemaal bedrijfswebsites te zijn, maar kunnen ook specifieke locaties zijn op jouw bedrijfswebsite. Pagina’s waar je aan kunt denken:

Wees creatief

Ga hier lekker creatief mee aan de gang. Bedenk je goed dat de homepage van jouw bedrijfswebsite wellicht niet beste pagina is waar je jouw bezoekers wilt laten landen. Er zijn interessantere pagina’s om de bezoeker naar te verleiden.

Zoals eerder aangegeven kun je maximaal 3 websites toevoegen aan de contactinformatie op jouw LinkedIn profiel. Standaard kun je kiezen uit:

 • LinkedIn BedrijfswebsitePersoonlijke website
 • Bedrijfswebsite
 • Blog
 • RSS feed
 • Portfolio
 • Andere

Kies altijd voor Andere

Met de laatste optie kun je je bedrijfswebsite namelijk zelf een naam geven. Als je voor Bedrijfswebsite kiest komt er bij jouw contactgegevens Bedrijfswebsite als link te staan. Dat ziet er als volgt uit:

LinkedIn Bedrijfswebsite

Ik houd er zelf van dat mensen weten waar ze terecht komen. Daarom heb ik gekozen voor Andere en mijn websites aangepaste namen gegeven:

LinkedIn Bedrijfswebsite

Aanpassen en toevoegen doe je bij Profiel bewerken

Ga naar: Profiel -> Profiel bewerken en kies vervolgens voor contactgegevens bewerken.

LinkedIn Bedrijfswebsite

Hier kun je de bedrijfswebsites aanpassen en toevoegen.

Succes!

PS. volg jij Afrit 22 al op LinkedIn?

Volg Afrit 22 op LinkedIn

 

4 Comments on “Verleid de LinkedIn bezoekers naar jouw bedrijfswebsite”

 1. Vakles

  Het toevoegen van een bedrijfswebsite kan zeker nuttig zijn. Het maakt nog duidelijker naar de Linkdin bezoeker wat je doet en waar je mee bezig bent.

 2. Vakles

  Het toevoegen van een bedrijfswebsite kan zeker nuttig zijn. Het laat de Linkdin bezoekers nog beter zien wat je doet en waar je mee bezig bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge