Wie is jouw klant nou echt? Stel de vraag maar eens aan een willekeurig persoon en de kans is groot dat je geen duidelijk antwoord krijgt.

Zelf had ik er ook moeite mee, totdat ik mezelf de tijd gaf om deze methode uit te proberen en onder de knie te krijgen.

Voor degenen die het boek Business Model Generation hebben gelezen zal het bekend voorkomen, maar er misschien nog niets mee gedaan hebben.

Daarom heb ik een e-book geschreven over de Empathy Map en hoe je deze kunt gebruiken om jouw doelgroep te leren kennen. Geen handleiding, maar een stap voor stap uitgewerkte (fictieve) case met enthousiaste onderneemster Mirjam Schroten in de hoofdrol.

Wil jij ook weten wie jouw klant nu echt is? Stop dan met lezen en download “Wie is jouw klant echt – kom er achter met behulp van de Empathy Map” hieronder!

Enthousiaste gebruikers

Martijn, wat ben ik blij dat ik me heb ingeschreven voor je nieuwsbrief!

“Wie is mijn klant?” is de vraag die ik me de afgelopen weken zo vaak heb gesteld dat ik er wakker van lag. Ik weet dat ik wil schrijven, liefst de hele dag en elke dag. Maar voor wie? Ik kreeg het maar niet helder.

Je PDF kwam dan ook als een geschenk uit de hemel vallen en er hangt nu een vel papier van twee meter boven mijn werkplek. Ik heb even pauze genomen tussen het Post-Its plakken en kapotknippen van tijdschriften om je te bedanken voor alle inspiratie en de duw in de rug die ik nodig had.

Empathy Map

Uitgebreide Empathy Map van Linda

Ik ben (nog) geen klant van je, maar al wel een enthousiaste fan!

Groeten, Linda

Linda Hollander

En het leuke van deze methode is dat het voor iedereen handig is.

“Zelfs voor een fysio, die eigenlijk dus niet zo heel veel met jouw vakgebied doet, zijn je nieuwsbrieven flink interessant!”

Empathy Map Bart van Dinther

Snelle Empathy Map van Bart

– Bart van Dinter, fysiotherapeut

Wil jij ook aan de gang? Wil jij ook weten wie jouw klant is?

Wacht dan niet langer en schrijf je dan snel in om mijn gratis e-book “Wie is jouw klant echt?” te ontvangen!

Ontvang gratis:

  • Wie is jouw ideale klant?
  • Wekelijkse nieuwsbrief vol met handige tips

Meld je direct aan!


mensen gingen je voor!


One Comment on ““Wie is jouw klant?”

  1. Pingback: Vind het verhaal van je klant ยป Door: Martijn Bloksma -

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *