Hey, goed om je te ontmoeten. Mijn naam is Martijn Bloksma. Fijn dat je de weg naar Afrit 22 hebt kunnen vinden en dat je hier bent om mij wat beter te leren kennen.

Laat me je eerst iets vertellen over deze website, waarvan de blog toch wel de basis is. Afrit22.nl is mijn manier om gratis kennis weg te geven over hoe je succesvol kunt zijn online. Ik schrijf hier vooral over social media, blogs, marketing en communicatie.

Het is mijn doel om je wekelijks te overspoelen met ontzettend interessante informatie. Down-to-earth en praktisch. De bedoeling is dat je er direct mee aan de slag kunt.

Wil je niets missen? Vul dan je e-mailadres in voor gratis e-mail updates.


Iets over mij

Mijn naam is Martijn Bloksma bouwjaar 1984. Ik woon en werk in ‘s-Hertogenbosch en kom thuis door op de A2 Afrit 22 te pakken. Afrit 22 is mijn onderneming.

Ik ben geboren en getogen in ‘s-Hertogenbosch en met Afrit 22 ga ik voor het eerst werken in deze mooie stad. Mijn roots liggen in de uitzendbranche-software testing-recruitment-marketing-communicatie-social media hoek. De combinatie van deze professies heeft mijn passie voor communicatie aangewakkerd. En met name de online communicatie.

Na jaren in loondienst sta ik open voor een nieuwe uitdaging. Met mijn kennis en vaardigheden op online gebied wil ik organisaties helpen om daar ook succesvol in te worden. En dat doe ik onder de vlag van Afrit 22.

Mijn ervaring komt niet uit de schoolboeken, maar uit de praktijk. Doen is leren. Als ik niet bezig ben een klant te helpen met het optimaliseren van zijn social media activiteiten dan ben ik voor mijn eigen blog een nieuwe publicatietool aan het testen.

Maar niet alles is business hier. Veel van mijn kennis geef ik hier gratis weg! En daar kun jij gebruik van maken. Ik ben ervan overtuigd dat kennis alleen maar vermenigvuldigd als je het deelt.

Verder nog iets? Ik beschik over een stel creatieve hersenen. Ik kijk graag films of goede series en ik luister veel muziek. Mij maak je blij met muziek van Rise Against, Limp Bizkit, Paolo Nutini en Pendulum.

Kom in contact met mij

  • Je kunt mij het beste bereiken via mail
  • Natuurlijk kun je me ook online vinden op Twitter, Facebook of LinkedIn;
  • Of bel me op 06 558 983 82.

Nogmaals, leuk dat je langskomt! Oh ja, vergeet je je niet in te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief?


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *